Rubrik?

Vad har jag gått och fått för oskönt humör? Känner mig som en gammal tant som har tröttnat på livet idag. Sitter med mina kakor + te och tjurar, vill bara lägga mig under täcket. MEN lägger jag mig nu så kommer jag vakna runt 3 inatt och det är inte sådär härligt när man har sovmorgon. Så ska hålla mig vaken till 9 i alla fall, det är en helt okej tid för mig att somna.
Så nu håller jag ut ett tag till och sen blir det sängen.

SÅ GALET KÄR I DIG BABY


31 augusti 2010

Att gå upp klockan 06:00 när man har haft sovmorgon alla andra dagar var riktigt tufft. Har varit på sisådär halv bra humör under dagen en en god natts sömn gör nog susen. Imorgon börjar jag kvart i 2 och slutar kvart i 6 så det blir att få sovmorgon igen.
Efter jobbet så tog jag en powerwalk hem och bytte om innan jag mötte upp Mika för att inhandla present till lilla Melina. Det blev en body med en panda på, så humla söt tyckte jag att den var. 1år är lilltjejen redan! Grattis! hihi. Sen blev det fika och middag hemma hos min syster innan jag nu är hemma och har kletat i hårfärg i utväxten. Det blev ljusbrun toning. Ska snart kleta in det andra i topparna så de får lite lyster med. (sprang och kletade i det på än gång för såg att klockan hade runnit iväg) Nu snart ska det tvättas ur och då hoppar jag in i duschen på samma gång och göra mig ren och fin. Kommer kännas bra efter en dag i skogen. Fick massa spindelnät över hela ansiktet idag och mygg+knott ÖVERALLT. USch och fy säger jag. Vi såg även en trollslända och en stor skalbagge som vi fotade.
Efter duschen blir det mys i soffan med en film.
En bild som Mika gjort för rätt så länge sen hihi

Kvällsfika

Nu ska jag gå och göra lite te och smörgåsrån med smör på och sen mysa i soffan till något bra tv program eller serie. Sen blir det att göra sig iordning för natten för jag ska upp halv 7, jobbar klockan 8-12. Skönt. Älskar när man börjar tidigt för då får man sluta tidigt. På onsdag blir det sena tider igen. Blä.
Jag och en utav mina favorit tjejer.

Vad gör man?

Vad gör man när kakorna tar slut?

LOVE

Sitter nu med Mika i telefonen och babblar trams hihi, sitter och planerar morgondagen. Ska inhandla present till Melina som fyller år imorgon. På lördag är det minnesstund och dit ska jag, mamma och Mika klokcan 18:00.
Min söta pojkvän som har puppy-eyes !!!!!!

Tipsa en vän!

Jag blev medlem på Ink juice för en stund sen och där stod det att jag skulle tipsa en vän så här kommer tipset så att även du kan bli medlem.

Då kommer det att se ut precis som det gör längst ner på min blogg, massvis med olika tips på olika företag. Så ta dig en titt på min länk och bli medlem nu.
Fungerar inte länken så kan ni kopiera det och lägga in det i en ny internetruta.
http://www.lnkjuice.com/ref/1288/

Maryland

Sitter och knaprar på Maryland's chokladkakor med dubbelt så mycket choklad. De är så himla goda. Min laktosmage kommer inte må så bra sen men just nu bryr jag mig inte haha. Har man röda veckan så har man. Tur att det är sista dagen men jag är alltid så himla sugen på choklad just den veckan. Inte för att jag får mens eftersom jag käkar piller men suget efterchoklad försvinner inte. Brukar inte gilla choklad sådär väldans mycket annars men nu är det gudomligt.
Se hela bilden

Take my heart

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat, sprang fram till spisen när jag kom innanför dörren. Jag var helt stört hungrig. Det var helt ok maten som jag gjorde. Är inte så förtjust i köttbullar och ketchup. Men det fick duga med lite makaroner till. Nu ska jag proppa i mig lite kakor & rån och sen bara slappna av i soffan med ett glas saft & te. Ska dra på mig ett par mjukisbyxor istället för jeans som jag har på mig nu, så himla obekvämt när man ska sitta i soffan.


30 augusti 2010

Godmorgon, precis duschat och klätt på mig och sitter med en filt runt axlarna. Det är rätt kyligt hemma hos mig, usch. Har gått och blicit lite småförkyld under natten. Så ska dricka en kopp te och bli varm i kroppen. Idag åker fleece tröjan på så att jag håller värmen när vi endå är utomhus hela dagarna.
Igår somnade jag som på en gång när jag lagt mig i sängen. Blev inte att prata med baby innan för jag var för trött och så spelade han förmodligen samtidigt som jag ringde. Orkade inte vänta på att han skulle ringa upp så skev ett gullig sms istället. :)
Nu när jag tittar på min bokhylla så har jag alldeles för mycket saker på den, jag måste försöka ta bort lite saker. Har redan tömt hyllan på 2 papperspåsar med böcker hehe som nu står i hyllan. Vill köpa en ny hylla, även en ny säng och byrå samt massa andra saker till lägenheten. En ny soffa vore inte helt fel hihi.
Jag ska ta bussen 11:40 för att vara på jobbet i tid och kommer vara hemma runt kvart över 5. Ska möta upp Mika och så ska vi fixa med bloggarna. Kul.
Men nu ska jag glo på lite tv och dricka upp mitt te innan det blir kallt.
Här var vi små <3

Godnatt

Nu säger jag godnatt för ikväll, det blir en ny dag imorgon med sovmorgon. Börjar jobbet klockan 12:30 -16:30, skönt. Sen blir det att träffa Mika och fixa.

Fler läsare

Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?

Jag blev nyss medlem på bloggtrafik som gör att man får mer läsare.

Bli medlem här http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Emmeliens Du kommer samla poäng och garanterat få fler läsare genom att andra kommer in på din sida.


Hur bra som helst. :)

Visste du..

att jag är - Lycklig
att jag vill ha - Nya vinterskor
att min senaste kyss - Lördags
att jag pratar - Fort och mycket
att jag gillar - Kärlek
att kärlek är - Risktagande men underbart
att jag alltid kommer att - Älska mina nära och kära
att sist jag grät - Så var jag ledsen?
att när jag vaknar på morgonen - Vill jag ligga och dra mig lite längre
att innan jag går och lägger mig - Pratar jag med min favorit kille
att jag just nu tänker på - Hur trött jag är från gårdagen
att ikväll har jag - Ett sådant sug efter en kram från min fina kille
att imorgon kommer jag - Vara nöjd
att jag hoppas - Att mina planer snart går i uppfyllelse
att jag verkligen vill - Vara älskad

Mina favorit bilder i ett


Nu

Min middag idag blir oxpytt med matlagningsgrädde. Så himla gott och enkelt när man inte orkar stå i köket. Idag är det en sådan dag för mig, jag spillde ut nästan allt som jag rörde vid, tappade saker när jag lagade maten och ja nu sitter jag och äter. Äntligen, är så hungrig och trött. Kan inte klockan bli 7 nu så att jag får tvätta och komma upp och lägga mig i pyjamas och glo film. MYS.
Pratade nyss med min fina i telefonen, så himla mysigt att höra hans röst. 

Börjar 12:30 imorgon och slutar 16:30, as skönt. Hejsvejs.

Vienna

Burr vad kallt det har blivit ute nu, inte redo för hösten ännu.
Var i Haninge Centrum och handlade det som jag behövde men träningsmaskinen var slut. Får åka till Stadium någon annanstans och hålla tummarna. Köpte hem hörlurar, hårfärg och maskara i alla fall, och i fredags så köpte jag dessa plagg nedan och 2 par fingervantar i 2 olika färger till jobbet.
I födelsedagspresent fick jag en tunika utav min syster, en Afrikansk kvinnofigur utav mamma som jag önskat mig, örhängen utav min lillasyster i olika färger, ansiktsrengöring och en t-shirt utav Jojos mamma och lillebror, en Ipod touch och ett par skor utav Jojo och sist ett puder utav Mika. Supernöjd :D Tack allihopa hihi!
Det jag behöver nu till hösten/vintern är ett par riktigt varma skor och en ny jacka vill jag ha, en mössa och varma vantar och en ny väska. Det är nästa inköp som jag måste ha till vintern. Överdragskläder är också ett måste om jag ska fortsätta jobba på förskolan.
Nu blir det att gå på toa och sen laga lite middag innan jag ska tvätta klockan 7, kommer ta upp tvätten och hänga uppe för kommer inte orka springa upp och ner idag. Så enkelt var det hihi. Får färga mitt hår om några dagar för det ska inte vara nytvättat tydligen. Köpte en toning i ljusbrun färg eftersom jag vill ljusa upp mitt hår lite i vinter med lite slingor. Längtar!

29 augusti 2010

Godmorgon!
Vaknade av att ja var hungrig så har gått upp och ätit frukost. Klockan är 12 nu så jag borde hoppa in i duschen, vill handla men vet inte om jag orkar åka iväg. Behöver maskara, nya hörlurar och träningshjulet. Jag vill inte spendera mer pengar haha men behöver de här sakerna!
Klockan 7 är det tvättning som gäller så ska försöka sysselsätta mig till dess. Hejsvejs.

28 augusti 2010

Sitter just nu hemma hos min syster i hennes soffa med Mika. Vi har druckit te och haft en fullspäckad dag, så vi är helt slut just nu.
Jag kom hem till min syster vid 10 imorse när jag lämnat Jojo vid porten för att han skulle iväg och fixa lite innan kryssningen. Min syster åkte iväg vid 11 och klockan 12 kom Mika hit. Vi åkte till Haninge Centrum där jag, Mika och de 3 små mötte upp mamma och min moster, jag fick en present utav mamma hihi. Sen så gick vi runt lite grann i affärer och fikade lite. Sen blev det middag för barnen på Mc Donalds och soppa för mig och Mika. När vi kom hem så blev det städning utav lägenheten och barnens rum. Barnen hjälpte mig, sååååå duktiga!! Sen har vi fortsatt att fixa barnens garderob för den var en enda röra haha. Lilla tjejens garderob är fortfarande en enda röra men jag är heeeeeeelt slut nu så får se om jag orkar börja fixa den hihi.
Imorgon ska jag tvätta på kvällen och innan dess så ska jag vila och ta det lugnt. Får nog åka och handla maskara på måndag efter jobbet.
Hoppas att min sötnos har det kul på kryssningen! Ciao

27 augusti 2010

När Jojos klocka ringde imorse så ville jag kasta den i väggen men efter en timme kom han äntligen upp ur sängen. Jag har inte kunnat somna om sen klockan 6 så jag har sysselsatt mig med att först försöka väcka pojken min och sen när han gick så började jag städa. Nu har jag precis städat klart och klockan är inte ens halv 10.
Jag ska åka till jobbet klockan 13 så det är några timmar kvar. Ska nog duscha och göra mig iordning så att jag kan ligga och sega mig i sängen innan. Jag stänger på jobbet idag så kommer inte vara hemma förns halv 7 ikväll och då ska man hem och laga middag. Vilket påminner mig nu om att jag måste ta fram något ur frysen som jag och baby kan äta.
Imorgon ska jag vara barnvakt åt min systers barn hela dagen, ska dit tidigt imorgon på morgonen och sen kommer jag vara där tills sent på kvällen. Förhoppningsvis så kommer Mikaela hjälpa mig annars så kommer det bli tufft.
Nu ska jag ta fram middagen och sen hoppa in i duschen. Ciao
Den här kvällen stod jag och Mika och fixade oss och spexade framför kameran/spegeln. Det var den här kvällen som jag träffade Jojo för första gången. LOVE.

köpa köpa köpa....

Nu hann jag inte åka och handla den där finfina koftan utan får vänta tills imorgon, måste även köpa en maskara för min ena har torkat och den andra särar bara på fransarna utan att ge någon färg :/ Så ja jag måste handla en ny maskara. Pengarna rullar iväg fort när man är tjej och vill ha så mycket. MEn en ny kofta kan jag unna mig nu till hösten hihi.
Träningsmaskinen får jag inte heller glömma att köpa, väldigt mycket köpa i det här inlägget haha nu ska jag slå på tvn istället. Ciao

HEMMA

Nu är jag äntligen hemma för dagen. Mamma och syster mötte jag upp på vägen hem och så lämnade mamma av en blomma hos mig + ett skott. Så nu har jag 2 blommor hemma och ett skott som jag ska så i jord. Kul med lite växter hihi.
Sitter och väntar på att baby ska komma hit och när han närmar sig så ska jag börja med maten. Dör snart av hunger så jag hoppas att han är här snart. Har även köpt hem lite muffins som vi kan mumma på efter maten till en film =) MYS!

26 augusti 2010

Blev helt kär i den här koftan när jag såg den så ska handla den idag för det är då jag hinner. Jobbar till kvart i 6 imorgon och då hinner jag inte, kanske innan dock eftersom jag börjar kvart i 2. Får se hur det blir men den ska bli min iaf. Vet inte vilken färg ännu men det står mellan beige och vit.
Juste jag handlade en halsduk igår, hittar ingen bild på den men den är från Bikbok och är som en stor ring som man virrar 2 varv runt halsen och blir alldeles stor och mysig. Kostade endast 99 kr så jag slog till på en gång när jag såg den sista.
Idag kommer baby hem till mig efter jobbet, då ska vi käka middag och pussas. Alldeles underbart.

Today

Idag när jag kom till jobbet så var ingen där så jag fick gå ner till stora byggnaden där de satt och åt lunch. Sen var det bara att ha på sig kläderna och gå ut igen på lilla gården. Sen klockan 12 har vi varit ute fram till kvart över 3 då det spöregnade rejält och då gick vi in och ritade lite innan jag slutade klockan 4. Efter det åkte jag och mötte upp Maria och så fikade vi (läs: endast jag hehe) och pratade :) Väldigt mys, när klockan började bli sent så åkte jag till mamma och lämnade en kavaj till min lillasyster som hon ska låna. Jag har nämligen lånat hennes hihi. Åt middag där och fick örhängen i present. Väldigt fina, tack!
Nu sitter jag här och dricker te med en filt runt mig. Jag fryser ihjäl och har frusit hela dagen på jobbet idag med, hade för tunna skor på mig så måste ta fram mina jobbar skor som är lite varmare om fötterna. Jag kanske slipper köpa kläder, ska se om man får kläder på jobbet eller om man måste köpa. Måste man köpa så inhandlar jag hellre egna kläder.
Mina hörlurar har gått sönder, måste köpa nya. SUCK.

Jag har hittat en väldigt fin kofta som jag ska köpa. In love.

25 augusti 2010

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 11 så att jag kan åka till jobbet och jobba mina 4 timmar innan jag ska möta Maria. Vi ska nog ta en fika och prata lite :) Mys. Sen blir det hem och bada och laga middag.
Jag måste shoppa hem lite saker så ska göra en liten lista till mig själv här:
1. Maskara (MÅSTE)
2. Träningshjul (STADIUM)
3. Jobbarkläder (STADIUM)
4. Shoppa lite nya kläder
5. Vet att det ska stå något här men kommer nog på det sen.

Frågor

[Ja] Du har en pojkvän.
[Ja] Du har ett eget rum.
[Ja] Du har en mobil.
[Ja] Du har en iPod/MP3 spelare.
[Nej] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[Ja] Du har fler än 2 bästa vänner.
[Nej] Det finns en pool i din gård.
[Ja] Du klär dig som du vill.
[Ibland] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[Ja] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[-] Du har aldrig blivit nedslagen.
[-] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[Ja] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[Ja] Ditt rum är stort nog för dig.
[-] Människor använder dig inte för den du är.
[Nej] Du har varit på konserter.
[-] Du samlar på något normalt.
[Ja] Du längtar tillbaks till skolan.
[Nej] Du önskar inte att du var någon annan.
[Nej] Du spelar någon sport.
[Ja] Du brukade göra något efter skolan.
[Nej] Du äger en bil.
[-] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[Ja] Du är nöjd med ditt utseende.
[Jo] Du har inget självförtroende alls.
[Jo] Du har aldrig fått IG.
[Ibland] Du vet vad som händer i världen.
[Ja] Du bryr dig om folk.
[-] Du är nöjd med ditt liv.
[Ja] Du kan mer än ett språk.
[Ja] Du har ett smeknamn.
[Nej] Du har ett husdjur.
[Säkert] Du kan hela orden från 10 låtar.
[-] Du har inga “fiender”.
[För snäll] Du är en ganska snäll person.

Frågor: 2

(Ja) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(Ja) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(Ja haha) du har gått in i en glasdörr
(Nej) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(Ja) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(Ja) du har sprungit in i ett träd
(Nej) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(Ja) du testade precis om du klarade det
(Ja) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(Ja) ditt hår är/har varit blont
(Ja) folk har kallat dig långsam
(Nej) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(Ja) du har nån gång somnat på en lektion
(Ja) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(Nej) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(Ja) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(Ja) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(-) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(Ja) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(Ja) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(Nej) du råkar ta sönder väldigt många saker
(Ja) du har trillat av stolen då den stått helt still
(-) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen

Dagens-testet

DAGENS VILL HA:Coca Cola
DAGENS KLÄDSEL: Ljusa jeans, rosa linne och rosa kofta med gummistövlar + svart jacka
DAGENS FRISYR: Hästsvans och diadem
DAGENS LÅT: Poets of the fall - Carnival of rust
DAGENS PLANER: Sova snart
DAGENS SAKNAD: Älskling
DAGENS DUMMASTE: Att jag varit så lat
DAGENS MISSLYCKANDE: Inte misslyckats idag
DAGENS DROG: Vatten
DAGENS KÖP: Inget
DAGENS GODIS: Lösgodis..
DAGENS HUMÖR:Trött och glad

Allmänt test 1

Hur bor du: I min lägenhet
Brukar du komma i tid: Alltid
Hur lång är du:164
Kan du laga mat: Ja
Vad jobbar du med/pluggar du: Vikarie på en förskola
Vad har du på dig just nu: Min döskalle pyjamas
Har du någon fobi: Kryp
Hade du en bra kväll igår: Var bara trött
Vilket är ditt senaste inköp: Frukost och godis
Din favoritdryck på morgonen: Te
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Syster
Har du sovit i din egen säng inatt:Ja
Vad hade du sönder senast: Mitt puder
Vem snackade du med senast: Baby
Varm favoritdricka: te
Favoritdricka när du är riktigt törstig:Vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Bacardi
När gjorde du senast något riktigt dumt: ?
Saknar du någon just nu: Ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Retas.
Någon jag stör mig på: Do not tell haha
Intressen: Läsa, dansa, sjunga och umgås
senaste person du kramade: Miranda
Senaste person du ringde: Mika
Senaste person som ringde dig:Jojo
Vad drack du senast: Saft
Vill du ha barn: Ja, någon gång i framtiden. 
Längtar du till din nästa födelsedag: Vet inte.
Har rakat dina ben någon gång: Ja
Är du sugen på något nu: Nej
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Max en om jag dricker kaffe
Använder du hudkräm:Ja, varje dag
Attraheras du av män med skägg: Ja lite grann funkar hihi
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop
Brukar du baka:Ibland
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja
Vilken låt lyssnade du senast på: Står längre upp
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej
Vad tycker du är äckligt: Oj, det finns så mycket
Har du pengar på mobilen: Ja det är klart. 

Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest? Fan
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:00
Var köper du dina matvaror ifrån?  Ica maxi eller Ica Kvantum
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Både och men älskar att fota.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Skulle nog betala av alla räkningar. 
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja
När var senast någon stötte på dig? -
Vad åt du till middag senast? Gulasch soppa
Kan du vissla? Nej
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja
Äger du några popband t-shirts?Nej
När flög du senast?Jag har aldrig åkt flygplan
Pratar du några andra språk? Nej, men kan engelska
Har du gråtit offentligt?Ja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?Ja, tattoos
Vad har du med dig in på bion?Pop corn, läsk och godis
Vad har du för väder? Tråkväder
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Engelska
När sov du senast på golvet?Händer rätt ofta haha att jag tar en tupplur 
Vilken är din favorit drink? Vet inte
Gillar du din boendesituation? Ja typ
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8 haha brukar sova minst 10 förut men går inte nu när jag jobbar
Är dina dagar fullbokade och stressiga?Nej
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 22 år
Tror du på liv på andra planeter? Ja, vi lever varför skulle ingen annan kunna göra det?
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Ta det lugnt, allt ordnar sig
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Kanske någon gång i framtiden
Tycker du om att krama folk? Ja
Äger du en digitalkamera? Nix
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? -
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja...
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej 
Är du mörkrädd? Jag 
Tre saker du alltid har med dig? Mobiel, nycklar och busskort

älskar dig så innerligt.

Har precis pratat med baby i över en timme och de var U N D E R B A R T ! <3
Sitter nu och äter på ett äpple och dricker saft i undran på vad jag kan göra, kanske slå på en film eller måla lite mer i min målarbok. Borde jag bara njuta av att ha lugn och ro kanske?, det kan vara bra för kropp och själ.
Världens vackraste tvillingar. Så lika men så olika.
Jag ska måla om hemma är det bestämt. Det ska bli vitt i hela lägenheten. Fräscht och snyggt och man kan matcha allt till det. Kommer bli awsome. Sen längre fram så får vi se hur det blir men jag vill nu. Pain.

24 augusti 2010

Idag var det min första dag på jobbet och det gick hur bra som helst. Det var trevlig personal och hon som jag kommer arbeta mest med var även supertrevlig. BRA. Kommer ha hand om grupp gul (05:orna) och det känns både nervöst och spännande. För nu kommer jag ha så himla mycket ansvar och nu räknar alla med mig. iiiiiiiiiih! Det går nog bra när man har kommit in i det efter några veckor. Tur så är hon som jag ska jobba med också hyfsat ny på stället men inte i själva yrket som jag är. Fick även jobba över i 3 timmar idag men det gjorde inte mig någonting :).
Efter jobbet så åkte jag till syster och hängde där en stund med henne och barnen innan det blev dags att gå hem och laga mat. Blev en gulasch-soppa då jag inte orkade laga något annat som var fryst. Så nu sitter jag här i min soffa och är fruktansvärt uttråkad. Börjar klockan 12 imorgon så behöver inte lägga mig sådär himla tidigt men vad ska jag göra tills dess? Har redan gjort iordning alla papper för räkningarna, behövs inte direkt städas här heller och comhem strular så tvn går knappt att titta på. URK. Känner mig lagom irriterad just nu över att det inte går att titta på tv.
Har målat lite grann i min målarbok, kollat in massa bloggar och nu känns det som om att jag har för mycket energi för att vistas i min lägenhet. Jag vill krama om min fina pojkvän och säga fina saker och pussas. Jag vill hitta en annan lägenhet och flytta. Jag vill så himla mycket. Jag vill. Känns lagom kul just nu när man är rätt låst.

Right now.

Jag är helt slut.
Jag känner mig gråtfärdig.
Jag vill ha närhet.
Jag vill ha min andra hälft.
Jag vill så mycket.

Älskar den här bilden


23 augusti 2010

Nu sitter jag hemma i min soffa med datorn i knät och lilla Melina ligger och sover i sin vagn. Klockan 11 ska vi möta upp Mika och sen åka och uträtta lite ärenden. Jag är trött som ett as och har träningsvärk i kroppen eftersom jag tränade på Jojos träningshjul som han fick utav mig i present. Den var väldigt effektiv! Man ska träna på den i 25 minuter några gånger i veckan för att bli fit for fight haha men jag orkade bara 10 minuter förta gången. Tar verkligen på armarna och magen på en gång. Ska inhandla en sådan till mig med när jag fått pengar.
Imorgon jobbar jag 8-12, skönt som bara den. I september går jag över till vanlig löneform men nu i början så kommer jag ha timlön. förmodligen så kommer jag jobba fram till 31 augusti. Sen får vi se vad som händer. Jag är nervös för nu kommer jag ha väldigt mycket ansvar i jobbet och det har jag inte haft förut. Spännande. Någon gång ska väl vara den första.
Nästa vecka på fredag är det redan 5 månader mellan mig och Jojo, helt stört vad fort det har gått! Jag vill få ett fast jobb så att man kan göra det som man vill. Kliar i fingrarna hihi.
Hur vackra är inte The Olsen Twins?!

21 augusti 2010

Godkväll. Jag har nyss kommit hem från en härlig kväll. Eftersom det är Jojo's födelsedag idag så käkade vi middag på O'learys och sen gick vi på bio. Filmen var väldigt rolig, vi såg Grown ups hehe. Så nu sitter jag här vid datorn invirrad i en filt och vill nätshoppa! Men nej jag ska vänta tills pengarna har kommit in först. Yey! Jojo åkte nyss in till stan för att träffa sina vänner. Jag hade varken ork eller lust att gå ut idag så stannar här med en kopp te. Utmärkt när man inte är helt frisk ännu.
På tisdag blir det att jobba och sen vet jag inte vad som händer. Måste kolla upp några saker angående framtiden :-). Återkommer hihi.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och glo lite innan jag ska lägga mig i sängen och spela på min iPod. Världens bästa present från baby! <3 Älskar den.
Ciao

min ängel.

Nu är det klart, jag ska jobba ca fram till jul. Det känns skönt att börja med halvtid först innan jag går på till heltid. Så på tisdag börjar jag klockan 8 och slutar 12, det kommer kännas super skönt nu när jag inte känner mig sådär super bra ännu. Börja lite lätt och så är åldern på barnen 5år. Jisses, hjälp mig haha.
Jag har städat lite här hemma hos Jojo, hade ingenting att göra och så gjorde det så ont att ligga ner i nacken så prövade att röra lite på mig och nu känns det lite bättre än imorse. Skura golven har jag kvar och att göra rent mig själv, ska hoppa in i duschen efter att jag har skurat rent golven.
Imorgon fyller Jojo 21 år! Igår fick han ena sin present. Det var en svart låda med roliga/söta presenter i hihi. Han blev jätte glad och det var huvudsaken. Så imorgon får han resten utav presenterna. Handlade de för en månad sen så nu är det på tiden haha. Jag tror att vi kommer ha en mys kväll hemma är inte säker ännu men jag kommer inte orka något annat så om han vill ut så stannar jag inne hihi.
<3 kärlek till min ängel.
Jag ska väl fortsätta med det jag håller på med innan jag fastnar här vid datorn. Hejsvejs.

20 augusti 2010

Godmorgon, idag mår jag inte sådär jätte bra i nacken. Den är sjukt stel och så fort jag rör huvudet så blir jag snurrig och illamående. Ska ta en alvedon och försöka sova lite. Jag väntar ett samtal idag så vill helst inte somna, skulle vara pricken över i:et om de ringer just då.
Förhoppningsvis så ringer de snart så jag får veta om jag ska börja jobba eller inte iiiiiiih!
Nu orkar jag inte sitta här längre, ciao

19 Augusti 2010

Intervjun idag gick bra men jag tror nog jag väljer det andra jobbet, det är under en längre tid än detta jobb. Ska bli skönt att tjäna lite pengar även om det bara är ett vikarie jobb. Kommer självklart söka jobb under tiden i fall att något annat kommer upp.
Kom precis tillbaka hem till Jojo efter ha varit på intervjun och hämtat hans presenter. Han fyller på Lördag så kunde lika gärna ta med de på en gång hihi. Hoppas han blir nöjd! Nu ska jag sitta i soffan och dricka te för känner mig inte helt 100 ännu. Inatt var det jätte jobbigt att sova för kunde knappt andas, usch.
Får se om jag kikar in lite senare, ciao

Onsdag

Gud vad skönt det var att somna om några timmar. Välbehövligt, men jag behöver mer sömn. Förstår inte hur trött jag kan vara. Det beror säkert på förkylningen men det går säkert över snart.
Känner mig rätt rastlös men jag orkar inte göra någonting heller, jobbigt.
Jag ska nog ligga ner och bli frisk istället, skriver igen när jag inte nästan somnar på tangenterna.

18 Augusti 2010

Onsdag morgon, jag har huvudvärk och borde sova en stund.
Har fått 2 samtal nu på morgonen och ett var att jag inte fick jobbet och ett annat var angående heltids tjänst som vikarie när en anställd blir mammaledig. Jag får tänka på saken tills på fredag och sen kommer hon ringa igen. Imorgon ska jag på en ytterligare intervju så vi får se hur det går. Angående deltidsjobbet som jag fick, det blev strul på deras jobb så nu vet jag inte där heller om jag får jobba där. Suck. Känns som om att jag ska ta vikarie jobbet bara för att göra något.
Nej om jag ska lägga mig i baby's soffa med täcket och somna till tvn. Ciao

Frågor

Har du druckit tills du spytt? Ja

Sårat någon? Ja

Förlorat en vän? Ja

Träffat nya människor? Jajamensan

Kysst en främling? Alla är främlingar i början.

Tagit droger? Nej


Haft en sommarflört? Japp

Gråtit? Ja

Skrattat tills du kissat på dig? Nästan haha

Tältat? Ja
Varit vaken en hel natt? Ja, två nätter till och med.

Solat? Ja
Badat? Ja

Haft ett förhållande? Ja!!!!

Gjort dig riktigt illa? Nej
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej inte på senaste tiden

Läst en bok? Ja

Skickat fel sms med flit? Nej

Suttit vid datan en hel natt? Ja

Näckat? Ja hihi (a)

Solat naken? Ja i solariumet

Fått utegångsförbud? Ja

Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja

Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej

Varit i slagsmål? Ja

Pussat någon utav samma kön? Ja

Sjungit högt på ett berg? Ja

Kysst någon i regnet? Ja


Kysst någon i skogen? Nej?


Kysst någon du inte borde? Ja

Tappat rösten? Jajamensan

Varit på festival? Nej

Gått upp i vikt? Ja

Gått ner i vikt? Ja

Brännt dig? Ja

Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Haha jaaa

Varit utomlands? Nej, aldrig :|

Gjort ett bra köp? Ja


Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja

Haft skadeglädje? Ja

Sovit under bar himmel? Nej

Vad kommer du sakna mest? Värmen när det blir vinter

Har du svart ärligt på alla frågor?
Jajamensan


YOU

I've been waiting all day to wrap my hands 
around your waist and kiss your face 
wouldn't trade this feeling for nothing 
not even for a minute.

16 Augusti 2010

Jag är extremt rastlös och helt slut i kroppen på samma gång. Kan nog bero på att jag börjar bli sjuk, det känns som det i alla fall med värk i öron och hals. Ska ner och köpa halstabletter snart, får inte bli sjuk nu när jag förmodligen har fått jobb. Det vore ju väldigt passande inte sant?
Idag har jag tagit det väldigt lugnt och druckit 3 koppar med te samtidigt som jag legat under en filt. Gör allt jag kan för att inte bli kall och mer sjuk än vad jag känner mig.
Juste angående jobbet, de vill ha mig men jag ville veta hur mycket lönen blir på innan jag tar ett jobb så att jag inte står där och inte kan försörja mig själv. Det är på 50% och på fritids. Jag vill ha jobbet, känns som om att jag kommer ta det vilket som eftersom jag inte orkar gå hemma. Dessutom så vet jag inte säkert om jag kommer få de andra jobben som jag ska på intervju på denna vecka. Känns mest säkert att tacka ja till något som jag fått, eller?
Får se hur det blir lite senare när chefen ringer. Hoppas!!!!! Är dock väldigt glad att de vill ha mig.
Om man ska pallra ner sitt arsle till ICA kanske och köpa halstabletter och diskmedel så att jag kan diska upp disken som finns i köket. Snart går jag ner hihi var alldeles för skönt i baby's datastol hihi.

Nu är jag här igen!

Första du gör på morgonen: Går på toaletten
Frukost: Frukt eller macka med pålägg och vatten
Avgudar: Min familj
Färg: Svart, grönt och rosa
Mat: Helst tacos eller pastapesto med kyckling
Kamera: Har ingen
Skor: Mina nya vita tygskor!
Dricker: Vatten, saft eller Coca Cola
Beroende: Av kärlek
Semester: Aldrig haft semester men längtar tills den dagen jag sätter min fot i Italien.
Önskar mig: Min önskan!
Borde: Sova och bli frisk nu
Vill: Jobba och tjäna pengar.
Värsta som finns: Falskhet
Drink: P2
Hemlighet: Berättar man inte.
Dold talang: Jag är väldigt bra på att skriva (a)
Rädd för: Höga höjder.
Mobil: Samsung touch.
Dålig på: Inget tålamod och hett temprament.
Musik: Blandat men Hedley in till mitt <3
Personlighet: Lugn, ödmjuk men bestämd hihi.